My Wonderful Colourful Life

Jom..mengembara bersama kami..Perjalanan Kisah My Wonderful Colourful Life ini hanya untuk perkongsian semata mata. Juga bertujuan mengingati Memori memori Indah.
** P/S : Sila klik VIEW WEB VERSION untuk melihat paparan sepenuhnya blog

Thursday, December 27, 2018

Marry Poppins Returns

Movie ini berkisarkan  seorang bapa Michael Banks dengan tiga orang anaknya, telah mengetahui bahawa rumahnya akan diambil alih dalam tempoh lima hari kecuali dia boleh membayar balik pinjaman.
Satu-satunya harapannya adalah mencari sijil yang hilang yang menunjukkan bukti saham berharga yang ditinggalkan ayahnya dahulu. Pencarian mereka seperti seakan gagal kerana tidak menjumpai sijil tersebut.

Dalam masa yang sama, Michael dan adiknya menerima kejutan ketika Mary Poppins - pengasuh tercinta dari zaman kanak-kanak mereka tiba muncul untuk menyelamatkan keadaan.Excited kami sebelum menonton Movie night...šŸ¤£
Bagaimanakah dan apakah yang terjadi selepas itu? Tapi apa yang Cik Eja mahu ceritakan, dipertengahan movie ini Cik Eja sungguh tertidur. 

Di awal movie sudah mahu lelap, tapi digagahi juga mata ini.
Hahahah ingatkan Cik Eja seorang saja mengalami situasi ini, Rupa rupanya ramai  yang alami keadaan sama. HuhuhuhukNo comments:

Post a Comment